a

facebook primaria mizil

Companii locale

ANA SI CORNEL

Ana și Cornel este un brand românesc cu o experiență de peste 25 de ani în producția și prelucrarea cărnii, retail și logistică. În iulie 1994, am pus bazele companiei și am creat un nou mod de a dezvolta preparate din carne, fără compromisuri. Gama noastră de produse a devenit din ce în ce mai variată, păstrând ca regulă de aur satisfacția lucrului bine făcut. Produsele noastre pornesc de la rețete transmise din generație în generație, însă îmbunătățite mereu cu alte combinații de gusturi noi.

În iulie 1994, au pus bazele companiei și au creat un nou mod de a dezvolta preparate din carne, fără compromisuri. Gama lor de produse a devenit din ce în ce mai variată, păstrând ca regulă de aur satisfacția lucrului bine făcut.

Produsele lor pornesc de la rețete transmise din generație în generație, însă îmbunătățite mereu cu alte combinații de gusturi noi.

Au în portofoliu aproximativ 200 produse în gama sortimentală: salamuri, cârnați, specialități, semipreparate și carne proaspătă de porc, vită și pasăre.

Produsele lor ajung la clienții din Muntenia, Moldova, Dobrogea si Oltenia prin intermediul sistemului de distribuție, coordonat din locațiile Bacău, Mizil, Constanța, Frâncești. Având peste 200 de mașini, compania livrează zilnic produse proaspete în cel mai scurt timp, pentru a vă bucura de o masă pentru toate gusturile, în liniștea casei voastre.

Asigura o distribuție proprie atât pe magazinele proprii, cât și către magazinele partenere care au spre vânzare produse din carne Ana și Cornel și rețele de supermarketuri.

Încă din anul 2012, produsele Ana și Cornel se exportă și în țări precum Spania, Italia, Franța, Anglia, Irlanda, Cipru, Germania și Danemarca.

https://www.anacornel.ro/


CASYSTECH SERV S.R.L.

Firma CASYSTECH SERV S.R.L. din județul PRAHOVA, CUI 10203967, a fost înființată la data de 17 februarie 1998 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatiei . CASYSTECH SERV S.R.L. este una dintre cele 132 de firme cu CAEN 6202 din PRAHOVA.

https://www.facebook.com/CasystechServSRL/


VIORICA S.R.L.

Firma VIORICA S.R.L. din județul PRAHOVA, CUI 5242099, a fost înființată la data de 23 februarie 1994 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4941 - Transporturi rutiere de marfuri . VIORICA S.R.L. este una dintre cele 1513 de firme cu CAEN 4941 din PRAHOVA.

Are 1 punct de lucru în CIORANI.


MELTEM TEXTIL

Meltem Textil Srl este unul dintre cei mai mari producatori de textile pentru dormitor din Romania cu o vasta experienta in domeniu si avand un numar de peste 100 de angajati. Misiunea noastra este sa facem din dormitorul dumneavoastra un loc de vis!

https://meltemtextil.ro/shop/


KARA BABY SRL

Sediu social: ȘOS. SPICULUI NR. 1, HALA PRODUCȚIE, ET. 1, COD POȘTAL 105800, MIZIL, JUD. PRAHOVA

Locul 1 in Top Afaceri Romania Intreprinderi cu Capital Romanesc, localitatea MIZIL, domeniul 14: Fabricarea articolelor de imbracaminte

https://karababy.ro/